SEO Check

Wil jij precies weten hoe je website scoort op het gebied van SEO en waar nog kansen liggen? Vraag nu onze gratis SEO check aan. Voor een sterk onderbouwde analyse gebruiken we diverse SEO-tools en komen we tot een resultaatgericht advies. Binnen een paar dagen weet je precies waar je kansen liggen!

Wil je hoger komen in Google?

GRATIS SEO scan t.w.v. €299,-

  • Hoe scoor je op techniek, content & autoriteit?
  • Waarom loop je achter op je concurrenten?
  • Hoe komt je website bovenaan in Google?

Hoe onze SEO check eruit ziet.

Tijdens onze SEO (ook wel zoekmachine optimalisatie) check maken we een uitgebreide analyse van je website. Wij weten precies wat belangrijk is en welke factoren invloed hebben op je organische prestaties. Deze factoren zijn in te delen in drie categorieën: autoriteit, content en techniek.

Hoe ziet onze gratis seo check eruit

Techniek

Techniek is de basis van elke goede website en essentieel voor je online vindbaarheid. Niet alleen organisch, maar ook voor het succes van SEA campagnes. In de SEO check controleren we je website op laadsnelheid, indexeerbaarheid, broken links en structuur.

Content

Het is belangrijk dat je content is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daarom controleren we de structuur, meta data en duplicate content van je website. Maar ook je zoekwoordgebruik en of de content aansluit op de zoekintentie van je bezoekers.

Autoriteit

Een gezond en sterk linkprofiel is belangrijk voor hogere rankings in zoekmachines. In onze SEO analyse controleren we je website op interne links, links naar andere websites en backlinks van anderen naar jouw website. Hoe hoger je autoriteit, hoe sneller je topposities realiseert.

Verhoog je online zichtbaarheid met onze SEO-check

Een gratis analyse van je organische prestaties is natuurlijk altijd fijn, maar je hoeft niet bang te zijn dat we je bestoken met een rapport vol data en cijfers. We creëren een adviesrapport met tips en aanbevelingen waar je echt iets aan hebt. Zo til je jouw zichtbaarheid naar een hoger niveau en ga je echt online scoren.

  • Uitgebreide SEO analyse
  • Concrete tips & aanbevelingen

  • Op maat gemaakt door specialisten
  • Volledige transpirantie

Meestgestelde vragen.

Een SEO check is een analyse waarbij we kijken naar de huidige status van je website op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Is je website goed vindbaar en vriendelijk ingericht voor zoekmachines. In een rapport krijg je inzicht in je huidige SEO prestaties en geven we tips en aanbevelingen om je website te verbeteren.
Wij maken dagelijkse SEO analyses voor onze eigen klanten. Hiervoor maken we gebruik van speciale tools en software. Zo kunnen we perfect analyseren hoe je website er nu voor staat en waar kansen liggen om te optimaliseren.
We letten tijdens het analyseren op drie belangrijke categorieën binnen SEO, ook wel drie pijlers: techniek, content, autoriteit. Bij de techniek kijken we naar het technische fundament van je website. Content moet kwalitatief goed zijn en inspelen op de zoekintentie van de bezoekers. En bij autoriteit draait het om het aantal kwalitatieve backlinks die naar jouw website verwijzen.

De check is helemaal gratis. Er zijn geen addertjes onder het gras en je zit nergens aan vast. Wij voeren een kosteloos onderzoek voor je uit, omdat wij energie krijgen van online groei en het leuk vinden om andere daarbij te helpen. Natuurlijk zouden we het tof vinden om je verder te helpen wanneer je er zelf niet uitkomt.

Gratis SEO check aanvragen

Beter vindbaar met een gratis SEO check!