Zoekmachine optimalisatie

SEO is veranderd van zoveel mogelijk mensen bereiken naar de juiste mensen bereiken. Zoekmachines zijn steeds beter in staat om resultaten te bieden die perfect inspelen op de behoefte van je doelgroep. Stel jezelf eens de vraag: waar is mijn doelgroep naar op zoek? En sluit mijn website hier goed op aan? 

Het is essentieel dat je doelgroep jouw website op het juiste moment vindt. Maar hoe? Wij weten als geen ander hoe we jouw website op het goede moment én met de juiste content zichtbaar moeten maken voor je doelgroep. Zo maken we jouw website relevant en scoor je hoger in Google. Klaar om samen online te groeien?

Wil je hoger komen in Google?

GRATIS SEO-check t.w.v. €299,-

 • Hoe scoor je op techniek, content & autoriteit?
 • Waarom loop je achter op je concurrenten?
 • Hoe komt je website bovenaan in Google?

Wat levert SEO op?

Hoger in Google met de inzet van SEO

SEO is essentieel voor hogere rankings in Google. Wij begrijpen hoe Google werkt en ontwikkelen een op maat gemaakte SEO-strategie die perfect past bij jouw website. We optimaliseren content met relevante zoekwoorden, verbeteren de technische aspecten van jouw site en zorgen voor een sterke autoriteit. Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw website hoger scoort in Google, waardoor potentiële klanten sneller op je website terecht komen.

Illustratie voor SEO

Waar kunnen we je mee helpen?

Gratis SEO-check

Ontvang een gratis SEO check met concrete optimalisaties voor je website.

Technische SEO

Technische SEO zorgt voor een sterk fundament van je website en een beter UX.

SEO Copywriting

Overtuigende SEO teksten die waarde bieden en inspelen op de zoekvraag van je bezoekers.

Linkbuilding

Linkbuilding zorgt voor een betere autoriteit van je website en verbeterd je rankings.

Lokale SEO

Lokale SEO zorgt voor betere posities in de lokale zoekresultaten van Google.

E-commerce SEO

E-commerce SEO voor het verbeteren van je webshop en het realiseren van meer omzet.

SEO Migraties

Krijg je een nieuwe website? Vergeet nooit SEO mee te nemen tijdens de migratie.

SEO uitbesteden?

Start vandaag met zoekmachine optimalisatie!

In 3 stappen hoger in Google.

SEO is de perfecte manier om duurzame groei te realiseren voor jouw website. Onze SEO-specialisten realiseren online groei met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Dit doen ze aan de hand van een duidelijk stappenplan.

SEO uitbesteden aan Blitz Digital

Tegenwoordig heeft bijna elke onderneming een website of webshop. Hierdoor zijn er steeds meer online concurrenten en is het steeds lastiger om topposities in Google te realiseren. Ook is de rol van SEO in de afgelopen jaren veranderd van zoveel mogelijk mensen bereiken naar de juiste mensen bereiken. Een goede SEO-strategie is dan ook essentieel voor het online succes van je onderneming. Laat ons je helpen bij het bepalen van de juiste SEO-strategie voor jouw onderneming. Met SEO uitbesteden bij Blitz Digital ben je verzekerd van expertise, ervaring en gebruiken we de juiste tools voor een duurzame organische groei.

 • Complete ontzorging en het bespaart jezelf een hoop tijd

 • Constante monitoring van je website en analyseren van resultaten

 • Samenwerken met professionals met kennis en ervaring op het gebied van SEO

 • Wil jij SEO uitbesteden? Doe de gratis SEO-check 📲

Veelgestelde vragen over SEO

Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization of SEO) is een langdurig proces waarbij je een website optimaliseert voor zoekmachines, zoals Google of Bing, zodat je beter vindbaar bent voor je doelgroep. De aandacht gaat hierbij uit naar de organische resultaten, ook wel gratis resultaten in de SERP en dus niet de betaalde advertenties in Google.

Bedrijven investeren vaak veel tijd en middelen voor de organische #1 positie in Google. Dé perfecte plek om meer verkeer naar je website te genereren en zo potentiële klanten binnen te halen. Het grootste voordeel: deze toppositie is gratis! In tegenstelling tot zoekmachine adverteren. Wanneer je kiest voor zoekmachine optimalisatie kan je langdurige online groei realiseren, zonder hier een advertentiebudget voor in te zetten.

Wist je dat veel SEO-gerelateerde vragen worden beantwoord met: dat ligt er aan? Helaas is dat nu ook het geval. De kosten om SEO uit te besteden ligt aan meerdere factoren, zoals:

 1. De ambities van jouw bedrijf
 2. De huidige staat van de website
 3. Concurrentie van andere websites
 4. Het budget dat je in linkbuilding wilt stoppen

Wat bij ons in ieder geval geen geld kost is de gratis SEO-check. Tijdens deze check analyseren we je website en brengen we groeikansen op papier in een op maat gemaakt voorstel.

SEO en SEA zijn twee belangrijke online marketing diensten, gericht op het verbeteren van de vindbaarheid en zichtbaarheid in zoekmachines als Google en Bing. Met SEA optimaliseer je advertentiecampagnes om direct (betaald) hoog in zoekmachines te staan. Met SEO optimaliseer je websites met als doel de organische posities te verbeteren.

SEO optimalisatie is onderdeel van een lange termijn strategie. Het kan dan ook even duren voordat je resultaat ziet. Hoewel er altijd uitzonderingen zijn, is het effect vaak pas na enkele maanden tot een jaar te zien. Maar dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals concurrentie, investering en kwaliteit van je inspanningen.

Het succes van je SEO werkzaamheden is te meten aan de hand van verschillende KPI’s. Denk hierbij aan organisch verkeer, posities van zoekwoorden, conversies uit organische verkeer en betrokkenheid. Deze cijfers zijn terug te vinden in tools als Google Analytics en Google Search Console.