Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Tegenwoordig is een succesvolle online aanwezigheid essentieel voor elk bedrijf. Dat weet iedere ondernemer. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw website opvalt tussen alle concurrenten en hoger scoort in zoekmachines als Google en Bing? Het antwoord op deze vraag: zoekmachine optimalisatie (SEO). Dus… wil jij hoger scoren in zoekmachines en zo meer potentiële klanten bereiken? Neem dan contact op voor een gratis SEO check!

Wil je hoger komen in Google?

GRATIS SEO scan t.w.v. €299,-

  • Hoe scoor je op techniek, content & autoriteit?
  • Waarom loop je achter op je concurrenten?
  • Hoe komt je website bovenaan in Google?

Waarom zoekmachine optimalisatie?

De drie pijlers van SEO.

Om hoog te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines als Bing of Google, moet jouw website voldoen aan de drie pijlers van SEO. De techniek moet goed zijn, de content moet aansluiten bij de zoekintentie van de gebruiker én tot slot moet je website online autoriteit hebben.

Techniek

Techniek is de basis van elke goede website en essentieel voor elke SEO-strategie. Daarom proberen we er altijd voor te zorgen dat het technisch fundament van jouw website in perfecte staat is.

Content

Het is de content op je website die uiteindelijk zorgt dat jouw website vindbaar is. Aan de hand van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek schrijven we pakkende en unieke teksten voor je website.

Autoriteit

Als kwalitatieve en relevante sites naar jouw content verwijzen, zorgt dit voor een hogere online autoriteit. Met een goede linkbuildingstrategie zorgen we voor hogere posities in de zoekresultaten!

Waarom SEO uitbesteden aan Blitz Digital?

Wil je SEO uitbesteden? Als bedrijf kies je dan meestal voor expertise en ervaring. Gelukkig zit dat wel goed bij Blitz Digital. Maar wij gaan veel verder dan dat! Het is voor ons niet zomaar een project. Nee, wij zien het als een echte samenwerking. Met één doel: jouw website naar die #1 positie in de zoekmachines brengen. Hiervoor maken we een unieke SEO strategie en kiezen we het beste SEO-pakket voor jouw website. Benieuwd wat je kan verwachten? Bekijk dan onze pakketten.

In 5 stappen hoger in Google.

Onze samenwerking begint niet voordat we klaar zijn met een grondige gratis SEO-check van jouw website. Waar sta je nu? Wat is er in het verleden aan SEO gedaan? En het belangrijkste: welke kansen zijn er voor jouw bedrijf? Pas als dit grondig is onderzocht kiezen we het SEO-pakket dat het beste past bij jouw bedrijf. Benieuwd hoe de volledige reis naar de top in Google er bij ons uitziet? Neem dan direct contact met ons op!

Meestgestelde vragen.

Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization of SEO) is een langdurig proces waarbij je een website optimaliseert voor zoekmachines, zoals Google of Bing, zodat je beter vindbaar bent voor je doelgroep. De aandacht gaat hierbij uit naar de organische resultaten, ook wel gratis resultaten in de SERP en dus niet de betaalde advertenties in Google.

Bedrijven investeren vaak veel tijd en middelen voor de organische #1 positie in Google. Dé perfecte plek om meer verkeer naar je website te genereren en zo potentiële klanten binnen te halen. Het grootste voordeel: deze toppositie is gratis! In tegenstelling tot zoekmachine adverteren. Wanneer je kiest voor zoekmachine optimalisatie kan je langdurige online groei realiseren, zonder hier een advertentiebudget voor in te zetten.

Wist je dat veel SEO-gerelateerde vragen worden beantwoord met: dat ligt er aan? Helaas is dat nu ook het geval. De kosten om SEO uit te besteden ligt aan meerdere factoren, zoals:

  1. De ambities van jouw bedrijf
  2. De huidige staat van de website
  3. Concurrentie van andere websites
  4. Het budget dat je in linkbuilding wilt stoppen

Wat bij ons in ieder geval geen geld kost is de gratis SEO-check. Tijdens deze check analyseren we je website en brengen we groeikansen op papier in een op maat gemaakt voorstel.

SEO en SEA zijn twee belangrijke online marketing diensten, gericht op het verbeteren van de vindbaarheid en zichtbaarheid in zoekmachines als Google en Bing. Met SEA optimaliseer je advertentiecampagnes om direct (betaald) hoog in zoekmachines te staan. Met SEO optimaliseer je websites met als doel de organische posities te verbeteren.

SEO optimalisatie is onderdeel van een lange termijn strategie. Het kan dan ook even duren voordat je resultaat ziet. Hoewel er altijd uitzonderingen zijn, is het effect vaak pas na enkele maanden tot een jaar te zien. Maar dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals concurrentie, investering en kwaliteit van je inspanningen.

Het succes van je SEO werkzaamheden is te meten aan de hand van verschillende KPI’s. Denk hierbij aan organisch verkeer, posities van zoekwoorden, conversies uit organische verkeer en betrokkenheid. Deze cijfers zijn terug te vinden in tools als Google Analytics en Google Search Console.

Beter scoren in Google? Start vandaag met SEO!