SEO Check

Wil jij hoger scoren in Google? Maar weet je zelf niet zo goed hoe? Laat je website dan analyseren met onze gratis SEO-check. In deze analyse laten we zien hoe je website scoort op het gebied van techniek, content en autoriteit en vergelijken dit met je concurrenten waar mogelijk. Zo begrijpen we het speelveld beter en weten we waar we de meeste impact kunnen maken.

Het doel van SEO is natuurlijk het binnenhalen van relevant organisch verkeer om de omzet te laten stijgen. Onze gratis SEO-check is een goed startpunt voor het uitzetten van jouw SEO-strategie. Klaar om samen online te groeien?

Wil je hoger komen in Google?

GRATIS SEO-check t.w.v. €299,-

  • Hoe scoor je op techniek, content & autoriteit?
  • Waarom loop je achter op je concurrenten?
  • Hoe komt je website bovenaan in Google?

Wat is een SEO-check?

SEO is essentieel voor een betere online vindbaarheid van je website. Het doel van een SEO-check is om te onderzoeken hoe jouw website scoort op het gebied van techniek, content en autoriteit. Sluit je content aan bij je doelgroep? Wat zijn relevante zoekwoorden om voor te optimaliseren? Welke websites linken naar die van jou? Wordt je website goed geïndexeerd en is die gebruiksvriendelijk? Allemaal vragen waar wij in onze SEO-check antwoord op geven.

Hoe ziet onze gratis seo check eruit

Wat vind je in onze gratis SEO-check?

Waar kijkt onze SEO-check naar?

Huidige zichtbaarheid

Hoe scoort jouw website op dit moment in Google en met welke zoekwoorden?

Concurrentie

Hoe presteer je ten opzichte van je concurrenten en waar kan jij nog winst behalen?

Technisch fundament

Techniek is de basis. Is je website gebruikersvriendelijk, snel en indexeerbaar?

Relevante content

Heeft je website relevante content die inspeelt op de behoefte van je doelgroep?

On-page SEO

Beschikken je pagina’s over de juiste headings, interne links, meta data, afbeeldingen etc?

Backlinkprofiel

Hoe hoog is de autoriteit van je website en is het linkprofiel natuurlijk opgebouwd?

Potentie van SEO

Waar ligt voor jouw website de meeste potentie en wat kan jou dit opleveren?

Concrete aanbevelingen

Uiteindelijk draait het om de ‘next step’. Wat zijn concrete aanbevelingen voor jouw site?

Enkele tools die wij gebruiken

Logo van Google
Logo van SE Ranking

Gratis SEO-check aanvragen bij Blitz Digital

Heb je hulp nodig met SEO of heb je te weinig tijd of kennis om hier zelf mee aan de slag te gaan? Maar wil je wel beter vindbaar zijn voor jouw doelgroep in zoekmachines? Onze gratis SEO-check dient als de eerste stap om hoger in Google te komen. Klaar om samen online te groeien?

  • Wil jij weten hoe je er op het gebied van SEO voorstaat? Doe de gratis SEO-check 📲
  • Uitgebreid SEO-rapport met concrete adviezen voor jouw website

  • Op maat gemaakte SEO-check door ervaren SEO-specialisten

  • De eerste stap om hoger te komen in Google

Veelgestelde vragen over de SEO-check

Een SEO check is een analyse waarbij we kijken naar de huidige status van je website op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Is je website goed vindbaar en vriendelijk ingericht voor zoekmachines. In een rapport krijg je inzicht in je huidige SEO prestaties en geven we tips en aanbevelingen om je website te verbeteren.

Wij maken dagelijkse SEO-analyses voor onze eigen klanten. Hiervoor maken we gebruik van speciale tools en software. Zo kunnen we perfect analyseren hoe je website er nu voor staat en waar kansen liggen om te optimaliseren.

We letten tijdens het analyseren op drie belangrijke categorieën binnen SEO, ook wel drie pijlers: techniek, content, autoriteit. Bij de techniek kijken we naar het technische fundament van je website. Content moet kwalitatief goed zijn en inspelen op de zoekintentie van de bezoekers. En bij autoriteit draait het om het aantal kwalitatieve backlinks die naar jouw website verwijzen.

De check is helemaal gratis. Er zijn geen addertjes onder het gras en je zit nergens aan vast. Wij voeren een kosteloos onderzoek voor je uit, omdat wij energie krijgen van online groei en het leuk vinden om andere daarbij te helpen. Natuurlijk zouden we het tof vinden om je verder te helpen wanneer je er zelf niet uitkomt.